Skip to content

Auto laten polijsten

Uw auto laten polijsten

Maak uw auto weer zo goed als nieuw door deze te laten polijsten. Met specialistisch materiaal en waxmiddelen van de beste merken, kunnen wij uw auto weer laten schitteren. Uw auto laten polijsten is een manier om de glans weer terug te brengen, maar het biedt ook andere voordelen. Kleine krasjes en andere oneffenheden worden hiermee automatisch ook aangepakt, zodat de lak weer teruggebracht wordt naar nieuwstaat.

Door te werken met de beste merken en middelen, mag u uitgaan van de hoogste kwaliteit behandeling. Ook zorgt uw auto laten polijsten ervoor dat er een beschermlaag wordt aangebracht die uw lak langer goed zal houden. De behandeling is dus niet alleen om uw auto er mooier uit te laten zien, het biedt ook een langdurig positief effect, wat gunstig is.

Verschillende vormen van auto detailing

Uw auto laten polijsten is een van de allesomvattende diensten van Slik Car Detailing. Wij verzorgen dit graag voor u, maar natuurlijk is elke auto anders. Dit geldt voor de lak, maar natuurlijk ook het model, de eventuele schade en oneffenheden, en de leeftijd van de auto. Dit zijn factoren die allemaal een rol spelen, maar met auto detailing kunnen wij u altijd helpen.

Lichte krasjes en gebruikersschade? Met onze Minor Paint Correction werken we alles weg. Heeft u een lelijke deuk in de auto? Wij kunnen het uitdeuken zonder dat er nieuwe lak nodig is. Dit scheelt natuurlijk in de kosten. Maar ook als er grove krassen in de lak zitten kunnen wij u van dienst zijn, net zoals het aanbrengen van een extra beschermlaag indien u meer bescherming wenst.

De mogelijkheden zijn wat dat betreft heel erg divers en voor alles kan u bij ons terecht.

Nieuwste technieken

Wij gebruiken de nieuwste technieken om tot het beste resultaat te komen voor uw auto.

Beste merken

Wij maken gebruik van de beste merken zoals Carpro, Rupes en Angelwax om de auto goed te verzorgen.

Experts

Uw auto wordt verzorgt door onze experts.

Aanpak op maat

Gezien elke auto, het gebruik en eventuele schade dan wel de staat van de lak verschillend is, is elke auto een unieke uitdaging voor ons. Met onze liefde voor auto’s behandelen wij uw vierwieler als de onze en wij zorgen ervoor dat het resultaat piekfijn is. Voor elke opdracht stellen wij een plan van aanpak op maat op, zodat de auto precies de behandeling krijgt die het nodig heeft.

Dit met als doel het beste resultaat waar u lang plezier van zult hebben. Vanzelfsprekend stellen wij ons hierin flexibel en meedenkend op, zodat u precies krijgt wat u wenst en dat tegen een aantrekkelijke prijs. Maatwerk, een scherp oog voor detail en een prachtig resultaat. Daar kunt u van uitgaan bij Slik Car Detailing.

Maak gelijk een afspraak

Op korte termijn uw auto laten polijsten? Een bericht sturen is voldoende, we maken graag een afspraak met u. Liever even bellen om de details door te spreken? Ook dat is uiteraard mogelijk. Wij staan klaar om voor u aan de slag te gaan. Of het nu om een uitgebreide behandeling gaat van uw auto laten polijsten of slechts een kleine behandeling, of een andere specialistische aanpak. Slik Car Detailing is uw adres voor alles met betrekking tot uw autolak.